آموزش ریدایرکت 301 در وردپرس و نحوه تغییر آدرس بدون افت بازدید

  • امید میرزایی
  • ۷ خرداد ۱۳۹۷
  • سئو داخلی
  • ۰

احتمالا برای شما هم این موضوع پیش آمده که بخواهید آدرس مطلبی که در گذشته منتشر و توسط موتورهای جستجو نیز ایندکس شده است را تغییر بدهید. اما همانطور که می دانید این کار موجب افزایش صفحات 404 سایت شده و رتبه سایت را نیز در موتورهای جستجو کاهش می دهد. همچنین مدتی زمان خواهد برد تا موتورهای جستجو اقدام به ایندکس صفحه با آدرس جدید نمایند. در این پست میخواهیم به آموزش ریدایرکت 301 در وردپرس بپردازیم.

ریدایرکت 301 وردپرس

مطلبی که امروز قصد داریم به آن بپردازیم در زمینه موفقیت کسب و کار اینترنتی شما کمک فراوانی خواهد کرد. به طور کلی این آموزش برای تمامی افراد فعال در حوزه وبلاگ، نویسندگان و افراد با تجربه در زمینه سئو سایت مفید است. در این مقاله با موارد کلی زیر آشنا خواهید شد:

  • مفهوم و شناخت SLUG در سئو
  • آشنایی با کلمات Stop
  • آشنایی با ریدارکت دائمی 301
  • نحوه ویرایش Post Slug یک پست جدید در وردپرس
  • نحوه تغییر آدرس پستی که پیش از این منتشر شده
  • نحوه تنظیم و راه اندازی ریدایرکشن در وردپرس

حال به نظر من نکته ای که فکر شما را به خود مشغول کرده این است که ما چگونه باید تنظیمات و شرایط جدیدی را برای پست هایی که پیش از این منتشر شده اند اعمال کنیم؟

اگر پیش از این سعی کرده باشید Post Slug پست های خود را تغییر داده باشید احتمالاً با خطای 404 و یا دیگر خطاهای معمول ربرور شده اید. در واقع این مطلب قرار است شما را با تمامی این مشکلات و نحوه برطرف کردن آنها با آموزش ریدایرکت 301 آشنا کند.

اما پیش از اینکه به راه حل ها نگاهی داشته باشیم، لازم است تا نسبت به درک برخی مفاهیم پایه اما مهم در زمینه اصطلاحات به کار رفته در سئو واقف باشید.

این اصطلاحات در مورد هر نوع وبسایت یا وبلاگی که شما روی آنها کار می کنید کارایی داشته و کاربرد دارد. آگاهی و شناخت این اصطلاحات به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید نسبت به آنالیز و بررسی تکنیک های سئو سایر وبلاگها توانایی داشته و ساختار وبلاگ خود را به گونه ای تنظیم کنید که موتورهای جست و جو آنرا بهتر دریافت کرده و قبول کنند.

چگونه محتوایی برای افزایش فروش بسازیم؟

مفهوم Post Slog در سئو چیست؟

Post Slug در واقع کلماتی هستند که بعد از نام دامین شما در یک لینک پست وبلاگ نمایان می شوند. به عنوان مثال در تصویر زیر، بخش Google-amp-WordPress یک Post Slug محسوب می شود.

مفهوم پست اسلاگ در سئو چیست

در سیستم مدیریت محتوای وردپرس یک Post Slug به صورت خودکار از عنوان پست شما ایجاد می شود. همانطور که ملاحظه می کنید در نمونه بالا، من Post Slug را ویرایش کرده ام که این کار میتواند با منظور راحتی درخواندن آدرس و یا دریافت محبوبیت بیشتر در گوگل صورت گیرد..

حال اجازه دهید یک گام به عقب برگردیم و ببنیم که یک Slug پیشفرض به هنگامی که پستی را درج می کنید چه هست؟

پست اسلاگ

همانطور که ملاحظه می کنید Slug پیشفرض ایجاد شده با وردپرس به صورت زیر است:

how-to-add-google-amp-to-wordpress-to-speed-up-your-mobile-site

مشکل اینجاست که در این Slug پیشفرض، یک سری لغات توقف وجود داشته که کاملاً بی استفاده بوده و به هنگام بهینه سازی پست توسط کلمات کلیدی مشخص به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

حال وقت آن رسیده تا با لغات توقف یا همان Stop Words آشنا شوید.

آموزش ویدیویی تحقیق کلمات کلیدی و انتخاب کلمه [ ۱۲ استراتژی جدید]

مفهوم Stop Words در سئو چیست؟

به طور کلی متداول ترین کلماتی که توسط یک موتور جست و جو در یک پرس و جو فیلتر شده اند Stop Words نامیده می شوند. از نمونه این لغات می توان به مواردی همچون a, an, the, are, by, both در انگلیسی و مواردی مانند از، به، در، یا، و، …اشاره کرد.

این دست از لغات بسیار زیاد بوده و نباید به عنوان بخشی از Post Slug شما نمایش داده شود.

در واقع این دست از لغات تاثیری در کم و کیف الگوریتم های جست و جو نداشته و یا تاثیر کمی دارند.

  • Post Slug با لغات Stop: how-to-add-google-amp-to-wordpress-to-speed-up-your-mobile-site
  • Post Slug بدون لغات Stop: Google-amp-WordPress

در شماره اول، شما 13 کلمه در Post Slug خود می بینید. در مورد دوم، ما تنها سه لغت می بینیم.

نکته: شما نباید بیش از حد از لغات توقف در عنوان پست، توضیحات و alt text تصویر استفاده کنید.

البته من توصیه نمی کنم که شما نسبت به ویرایش تمامی پست های منتشر شده وبلاگ خود اقدام کرده و Slug آنها را به منظور حذف لغات Stop تغییر دهید. پیشنهاد ما تغییر این حالت تنها برای پست های منتشر شده ایست که از اهمیت بالای برخوردار هستند. به علاوه اینکه با استفاده از این مورد می دانید که چگونه وضعیت پست های آینده وبلاگ خود را تعیین کنید.

آموزش ریدایرکت 301

ریدایرکت 301 دائمی به چه معناست؟

پس از اینکه شما آدرس پست خود و یا ساختار لینک دائمی خود را تغییر می دهید باید از ریدارکت 301 استفاده کنید. این بهترین روش است برای اینکه مطمئن شویم کاربران و موتورهای جست و جو به یک صفحه درست هدایت می شوند. ریدایرکت 301 به این معناست که یک صفحه به طور دائمی به یک آدرس جدید منتقل شده است.

شما می توانید ریدایرکت های 301 را با استفاده از htaccess در سطح سرور تنظیم کرده یا اگر از سیستم وردپرس استفاده می کنید پلاگین های برای این منظور وجود داشته که می توانید از آنها برای این امر کمک بگیرید.

ما از ریدایرکت 301 استفاده کرده تا به هنگام تغییر Post Slug، این امر را به موتور جستجو اطلاع رسانی کنیم.

نحوه تغییر آدرس یک پست جدید:

زمانی که شما مشغول نوشتن یک پست جدید در وبلاگ وردپرسی خود هستید، همانطور که در تصویر مشخص شده می توانید با کلیک بر روی گزینه Edit یا ویرایش نسبت به تغییر Post Slug خود اقدام کنید.

تغییر آدرس پست

کلیک روی این گزینه، صفحه ای به مانند زیر را نمایش داده که می توانید لغات Stop موجود در آنرا حذف کنید.

برای این منظور مطمئن شوید که بین هر یک از لغات شما یک نماد خط تیره درج شده است. به مثال زیر دقت کنید:

مفهوم پست اسلاگ در سئو

مثال ذکر شده، یک نمونه عملیاتی بوده که شما باید برای تمامی پست های آینده خود این شیوه را عملیاتی کنید. اگر دوست دارید بدانید این عملیات را چگونه باید برای پست های از پیش منتشر شده خود اعمال کنید کافیست ادامه مطلب را دنبال کنید. با ما همراه باشید.

چطور بعد از کاهش رتبه گوگل دوباره ترافیک خود را ایجاد کنید؟

نحوه تغییر آدرس پستی که پیش از این منتشر شده است

به مانند بالا، ما همین مراحل را برای پست هایی که پیش از این منتشر شده، انجام می دهیم. زمانی که قصد ویرایش یک Slug ساخته شده را داریم، نتیجه حاصله سبب شکسته شدن پست خواهد شد. به این معنا که اگر موتور جست و جو، پیش از این Slug قدیمی شما را شناسایی و ایندکس کرده باشد یا شما آن پست را روی یک رسانه اجتماعی به اشتراک گذاشته باشید، کلیک کردن روی این دست از لینک ها سبب بروز یک صفحه منقطع با کد خطای 404 خواهد شد. برای جلوگیری از این قضیه کاری که ما انجام می دهیم کمک گرفتن از ویژگی ریدایرکت 301 خواهد بود.

نحوه تنظیم و آموزش ریدایرکت 301 در وردپرس

یکی از دلایلی که من به شخصه عاشق وردپرس هستم وجود پلاگین های بیشماریست که انجام وظایف مختلف را برای ما ساده کرده است. در حال حاضر پلاگین های مختلف و متعددی در این زمینه وجود دارند که به کمک آنها می توانید ریدایرکشن ها را تنظیم کنید. پلاگین مورد استفاده من در این زمینه free redirection plugin است. همچنین اگر شما از نسخه پولی Yoast SEO استفاده می کنید این ویژگی به صورت پیشفرض در اختیار شماست. شما بنا به علاقه خود می توانید از هر پلاگینی استفاده کنید اما تنها چیزی که لازم است در این زمینه رعایت کنید این است که آن پلاگین به صورت Redirection 301 باشد.

همانطور که گفتم من برای این منظور از پلاگین Redirection استفاده می کنم.

موارد پیشفرض ما به صورت صورت است:

پستی که پیش از این منتشر شده با آدرس : https://WPSutra.com/how-to-add-google-amp-to-wordpress-to-speed-up-your-mobile-site

آدرس جدید بعد از ویرایش Post Slug:

https://WPSutra.com/Google-amp-WordPress

در ادامه و در این پلاگین  مسیر Tools > Redirection را طی کنید.

در این قسمت شما می توانید ریدایرکت301 را از پست قدیمی به پست جدید، همانطور که در تصویر زیر مشخص شده، اعمال کنید:

301

با این کار زمانی که شخصی روی آدرس قدیمی شما کلیک می کند، به صورت خودکار به آدرس جدید هدایت خواهد شد.

نکات نهایی که هنگام ویرایش پست های منتشر شده باید رعایت کنید:

  • مادامی که شما ریدایرکت 301 را تنظیم می کنید ویرایش Post Slug قدیمی کارایی خوبی دارد.
  • به هنگام تنظیم و به کارگیری مورد بالا، با هیچ گونه افت ترافیکی روبرو نخواهید شد.
  • به محض اینک لینک پست شما تغییر کند، اشتراک آن در رسانه اجتماعی را از دست خواهید داد.
  • توصیه نمی شود نسبت به تغییر Slug یک پست با رتبه بالا اقدام کنید.

با به کارگیری موارد گفته شده، می توانید بازده و کارایی وبسایت خود را به طور چشمگیری بالا ببرید در پایان اگر سوال و یا حتی تجربه ای در این زمینه داشتید می توانید آنرا با ما و سایر کاربران در بخش نظرات در میان بگذارید. منتظر مطالب ما در روزهای آتی باشید.

با عضویت در خبرنامه ایمیلی ما میتوانید در رشد کسب و کار خود قدم موثری بردارید!

[avangpress_form id="10026"]
مطالب مرتبط
پست های جدید اینستاگرام
[instagram-feed]
محصولات مرتبط
پرسش و پاسخ

پرسش یا نظر شما چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

رایاطرح دارای گواهی تخصص در طراحی UI و UX از دانشگاه صنعتی شریف

دانشگاه شریف
رایاطرح
پادکست هفته
مدت زمان سئو چقدره و در چه مدتی میشه به صفحه اول گوگل رسید؟

به اشتراک بگذارید