تضمین موفقیت کسب و کار اینترنتی شما با 6 استراتژی دیجیتال مارکتینگ

  • امید میرزایی
  • ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸
  • بازاریابی اینترنتی - تبلیغات
  • ۰

امروز دیجیتال مارکتینگ به یک موضوع بسیار مهم در تمام کسب و کارهای تبدیل شده است، چرا که اگر کسب و کاری بیزنس و بازاریابی خود را به سمت اینترنت نکشانده باشد فرصت های بسیار زیادی را برای رشد و پیشرفت از دست خواهد داد. امروز برای فعالیت و موفقیت در این بازار شلوغ اینترنت بایستی به دانش روز و استراتژی دیجیتال مارکتینگ روز مسلح بود. در این پست و ویدئو درباره 6 استراتژی دیجیتال مارکتینگ صحبت میکنم که رعایت کردن آنها قطعا میتواند کسب و کار شما را به نتایج غیر قابل باور برساند. البته باید توجه داشته باشید که برای رسیدن به این نتیجه بایستی فعالیت مستمر داشته و همچنین صبور باشید .

 

 
امروز راجع به هفت استراتژی و قدم مهم دیجیتال مارکتینگ صحبت میکنم که با رعایت اونها میتونید در دنیای کسب و کار اینترنتی حضور خیلی پر رنگ تر و حرفه ای تری داشته باشید.

من امید میرزایی هستم کارشناس سئو و دیجیتال مارکتینگ شرکت عصر رایانه. ازتون میخوام اگه به مواردی مثل کسب و کار اینترنتی، دیجیتال مارکتینگ و سئو علاقمند هستید حتما توی خبرنامه سایت ما و توی کانال یوتیوب ما عضو بشین تا به محض انتشار ویدئوهای جدید به شما اطلاع رسانی بشه.

اولین قدم : توسعه و طراحی یک وب سایت conversion based

یعنی سایتی که بتونه بازدیدکننده های بیشتری رو به مشتری تبدیل بکنه.

البته شما ممکنه رنگ ها، لوگوها، و استایل هایی داشه باشید که ترجیح میدید از اونها توی طراحی سایتتون استفاده بکنید که ممکنه با چیزی که من ترجیح میدم فرق بکنه، یا با چیزی که مشتری شما ترجیح میده فرق بکنه یا با چیزی که دوست شما یا شریک شما ترجیح میده فرق بکنه.

اما بزارید صادقانه بگم. چیزی که شما ترجیح میدید اصلا اهمیتی نداره. ما باید وبسایتی رو بسازیم که روی مشتری ها تمرکز بکنه. درواقع با تمرکز روی مشتری ها و ساختن سایتی که کار کردن با اون برای مشتریها  ساده و جذاب باشه کاری میکنید که برند شما بخاطر طراحی و تجربه لذت بخش استفاده از سایتتون پیشرفت بکنه.

شما باید سایتی داشته باشید که کاربرای شما خیلی سریع به چیزی که میخوان در سایت شما برسن، دسترسی پیدا کنن. در واقع این سایت یک سایت conversion based  هست و نرخ تبدیل رو در سایت شما بالا می بره.

البته این به این معنی نیست که شما نمیتونید علایق و ترجیحات خودتون رو تو طراحی وارد کنید، بلکه باید این کار رو بکنید، به هر حال این برند شما و تجارت شماست. ولی در نظر داشته باشید که ممکنه چیزی رو که شما دوست دارید، بقیه افراد دوست نداشته باشن، پس از نظرات کارشناسان استفاده بکنید.

قدم دوم : روی SEO و تبلیغات PPC یعنی پی پر کلیک یا تبلیغات کلیکی حتما سرمایه گذاری کنید.

خیلی از افراد تو این قدم یکم نگرانی دارن. چون این کار به پول و تزریق سرمایه نیاز داره.

ولی به این نکته توجه کنین که این جاییه که در آخر بازاریابی شما این هزینه ها رو جبران میکنه و چیزیه که واقعا باید بهش توجه بکنید.

با سرمایه گذاری بلند مدت روی سئو، میتونید رنک بالاتر و بهتری رو توی نتایج گوگل بدست بیارید و این برای شما خیلی ارزشمنده چون همه میخوان که رنک بالاتری داشته باشید. هر چقدر شما جایگاههای بیشتری رو در نتایج گوگل داشته باشید یعنی رقبای شما جایگاههای کمتری رو خواهند داشت.

همچنین این موضوع باعث ایجاد اعتماد بین مشتریان شما هم میشه و حتما میدونید که در بیزنس اعتماد یه نکته کلیدیه.

مورد بعدی اینکه روی تبلیغات پی پر کلیک یا همون تبلیغات کلیکی تمرکز کنید. که میتونه استفاده از تبلیغات گوگل باشه یا هر پلتفرم تبلیغاتی دیگه ای.

به هر حال اگه از نظر آماری هم به قضیه نگاه کنیم هرچقدر تبلیغات شما بیشتر توی نتایج گوگل یا سایتهای دیگه نشون داده بشه افراد بیشتری با تبلیغات شما و با برند شما در ارتباط خواهند بود.

و این یه راه عالیه برای اینکه مطمئن بشید هر وقت مشتریاتون سعی کردن شما رو پیدا کنن شما روبروی اونها و در دسترشون خواهید بود. پس روی تبلیغات هدفمند سرمایه گذاری کنید، و حتما در آینده نتیجش رو خواهید دید.

قدم سوم : هدف گیری دوباره مشتریان یا Retargeting

شما یه سایت حرفه ای و conversion based دارید، افراد را به سمت وب سایت خودتون میکشانید.روی سئو و تبلیغات پی پی سی سرمایه گذاری کردید.

حال باید روی این تمرکز کنید که مطمئن بشید این افراد دوباره به سایت شما برمیگردن.

از لحاظ آماری ۹۷ درصد افرادی که برای اولین بار سایت شما رو میبینند اون کاری که شما میخوایید رو انجام نمیدن.

آنها بار اول چیزی رو از سایت شما نمی خرند، فرمی رو که شما میخواید پر نمیکنن و با تجارت شما تعاملی نخواهند داشت.

به طور میانگین افراد حداقل هفت بار باید سایت شما، برند شما، لوگو شما یا یکی از موارد مرتبط با تجارت شما رو ببینند تا به اندازه کافی به شما اعتماد بکنند و اطلاعات خودشون رو به شما بدهند. یا کاری که شما میخوایید رو انجام بدهند.

پس با سرمایه گذاری روی موضوع ریتارگتینگ میتوانید مطمئن بشید که دارید افراد رو به سایت خودتون بر میگردونید و ارزش خودتون رو افزایش میدید.

من اخیرا دیدم که چندتا از سایتهای تبلیغات کلیکی داخلی هم سرویس ریتارگتینگ رو ارائه میدن که میتونید استفاده بکنید. همچنین گوگل ادز هم ریتارگتینگ داره، البته توی این مورد اگه کاربراتون سایتهای خارجی رو ببینن تبلیغات ریتارگتینگ شما رو خواهند دید.

قدم چهارم: بر روی محتوا سرمایه گذاری کنید. مخصوصا روی ویدیوها سرمایه گذاری کنید

ویدیوها فروشنده های ۲۴ ساعته و همیشگی شما هستن. قبل از ایجاد یک ویدئو هر چقدر که لازمه زمان بزارید تا روی متن خودتون کار کنید. میتونید چندین بار متن ویدئو رو از اول تا آخر بخونید، نکات جدید بهش اضافه کنید. بعد که دیگه فکر کردین یک متن عالی نوشتین ویدئوی خودتونو ایجاد کنید. بعد، اون ویدیو رو توی شبکه های اجتماعی خودتون، تو وب سایت خودتون، توی سایتهای اشتراک گذاری ویدئو به اشتراک بذارید. حالا یه فروشنده ۲۴ ساعته دارید که دقیقا داره از متنی استفاده میکنه که شما میخوایید تا مشتری ها رو ترغیب به خرید بکنه.

علاوه بر این، ویدئو یک راه خیلی خوبه که افراد با برند شما تعامل داشته باشن. مخصوصا اگه خودتون جلوی دوربین باشید اننا میتونن ببینن شما کی هستید، هدفتون چیه، دنبال چی هستید، و چطور میتونید به اون ها کمک بکنید.

همچنین ویدیوها توی گوگل و یوتیوب رنک بهتری میگیرن. پس اگه دارید محتوای خودتون رو بر پایه ویدیو میسازید و هدفتون اینه که اطلاعات و محتوای مفید برای مشتریهاتون فراهم کنید بدونید که دارید اعتماد برای برند خودتون و ارزش SEO برای وبسایتون میسازید.

نهایتا دارید یک سرویسی رو برای مشتری هاتون فراهم میکنید که باعث میشه به شما اعتماد کنن و بخوان در آینده با شما کار بکنن.

قدم پنجم : روی شبکه های اجتماعی خودتون تمرکز کنید.

شبکه های اجتماعی پلتفرم های رایگانی هستند که میتونید استفاده کنید و تمام این سرویسها کاری میکنند که حضور دیجیتالی شما پر رنگ تر و فعالتر بشه.

متاسفانه فیسبوک در ایران چندین ساله که دیگه خیلی پر استفاده نیست ولی در دنیا یک شبکه اجتماعیه بسیار فعالیه که بیش از یک میلیارد نفر روزانه دارن ازش استفاده میکنن. شاید اینستاگرام تاثیرگذارترین شبکه اجتماعی برای ما ایرانیها باشه ولی در کنار اون میتونید از تویتر، لینکدین، یوتیوب هم استفاده بکنین.

۵۷ درصد مصرف کنندگان میگن شبکه های اجتماعی بر خریدهاشون تاثیر گذاره. حتما هم لازم نیست که شما فروشگاه اینترنتی یا بیزنس آنلاین داشته باشید که از شبکه های اجتماعی استفاده کنید. چون این فرصتیه که میتونید با مردم از طریق پلتفرمی که باهاش آشنایی دارن و بهش اطمینان دارند ارتباط برقرار کنید، بهشون دسترسی داشته باشید. و این یه فرصتیه که محدوده بازاریابی خودتون رو بدون صرف پول زیادی گسترش بدید.

توی این مورد هم باید روی محتوای خودتون تمرکز کنید. با تولید ویدیو، با تعامل با مردم، با فراهم کردن اطلاعات برای اون ها، یا مثلا تصاویر پروژه هایی که انجام دادید، اطلاعاتی راجع به محصولات آنلاین شما، یا هر چیزی شبیه به این کار و انجام بدین.

در واقع شبکه های اجتماعی به شما این امکان رو میدن که حتی وقتی افراد دنبال شما نمیگردن هم در مقابلشون ظاهر بشید و میتونید درباره رفتار مشتریاتون ، اهدافشون، سطح مالی-اجتماعی اونها یا هر چیز دیگه ای راجع به مشتری هاتون رو یاد بگیرید. و بعد میتونید از این اطلاعات استفاده کنید تا مطمئن بشید وقتی به شما نیاز دارن هم جلوی چشم اون ها باشید.

قدم ششم و استراتژی آخر امروز : با استفاده از ابزار CRM از رقبای خودپیشی بگیرید

ابزارهای “سی آر ام” یا ارتباط با مشتریان که چند سال اخیر خیلی پر استفاده شدند، به شما کمک میکنن که بعضی وقتا اطلاعات مورد نیاز که ممکنه بر روی کاغذها نوشته بشه از اونها دوری کنید و با دور شدن از دنیای آنالوگ میتونید حتی پروسه فروش خودتون رو اتوماتیک بکنید. و به شما کمک میکنن که تجارت و برند خودتون رو گسترش بدید.

البته خوب این مورد هم نیازمند اینه که اگه از قبل CRM  ندارید باید کارمند های خودتون رو آموزش بدید تا یاد بگیرند که یه CRM  چطور کار میکنه.

اما ازتون میخوام که به این موضوع به عنوان یه فرصت عالی برای پیشرفت تجارتتون نگاه کنید. به هر حال چه بخواین چه نخواین همه دارن به سمت CRM  میرن و این جنبشی هست که بازاریابی به سمت اون داره حرکت میکنه و اگر هماهنگ نشید و با این تکنولوژی جلو نرید از رقباتون عقب می مونید.

CRM  های رایگان هم توی اینترنت زیاده. CRM های فارسی هم وجود داره. ولی یکی از بهترین CRM ها سایت Trello هستش که برای شروع، امکانات رایگانش براتون کافی خواهد بود.

 

نکات امروز تموم شد و امیدوارم با استفاده از این استراتژی ها بازاریابی موفق تری داشته باشید. در پایان اگر مورد دیگه ای هست که فکر میکنید ما میتونیم کمکتون کنیم توی کامنت بنویسید.

یادتون باشه که ما رو توی یوتیوب فالو کنید تا نکته ها و ترفندها و استراتژی هایی رو یاد بگیرید که بتونید تجارت خودتون رو گسترش بدید و برند خودتون رو قوی تر بکنید.

 

با عضویت در خبرنامه ایمیلی ما میتوانید در رشد کسب و کار خود قدم موثری بردارید!

[avangpress_form id="10026"]
مطالب مرتبط
پست های جدید اینستاگرام
[instagram-feed]
محصولات مرتبط
پرسش و پاسخ

پرسش یا نظر شما چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

رایاطرح دارای گواهی تخصص در طراحی UI و UX از دانشگاه صنعتی شریف

دانشگاه شریف
رایاطرح
پادکست هفته
مدت زمان سئو چقدره و در چه مدتی میشه به صفحه اول گوگل رسید؟

به اشتراک بگذارید