4 روش بسیار ساده افزایش سرعت وردپرس

  • امید میرزایی
  • ۳ مرداد ۱۳۹۷
  • سئو داخلی
  • ۲

در اینکه وردپرس قویترین و پرکاربرترین CMS در دنیا و ایران است هیچ شکی نیست. اما بعضی وقت ها رعایت نکردن برخی نکات خیلی ساده میتواند باعث کاهش سرعت و کندی سایتهای وردپرسی شود. در این ویدئو به 4 نکته خیلی ساده اشاره میکنم که رعایت آنها میتواند باعث افزایش سرعت سایت وردپرسی شما شود. این 4 نکته مواردی مانند مینیفای کردن فایلها و استفاده از کش و … نیست، بلکه نکات خیلی ساده هستند که در هر سایت وردپرسی باید رعایت شود.

 

 

 

1- استفاده از هاست باکیفیت

اولین مورد استفاده از هاست باکیفیت است. ما بارها مشاهده کرده ایم که برخی از مشتریان ما میگویند چون سایت ما جدید است، پس ابتدا از هاست ارزان استفاده میکنیم و هر موقع بازدید افزایش یافت از هاست های باکیفیت استفاده میکنیم.

ببینید تفاوت قیمت بین هاست های باکیفیت و هاست های ارزان واقعا فاحش نیست و یک تفاوت قیمت جزئی و منطقی بین آنها وجود دارد.

ما بارها دیدیم که بعلت استفاده از هاست بی کیفیت و ارزان سرعت لود اولیه سایتها به شدت کاهش یافته و یا عدم استفاده از نرم افزارهای امنیتی مناسب در هاست باعث هک شدن سایتها شده است.

پس اولین قدم برای داشتن یک سایت با سرعت بالا استفاده از یک هاست با کیفیت و با سرعت بالا است.

2- افزونه های وردپرس

دومین نکته افزایش سرعت افزونه ها هستند.

افزونه ها بلای جان سایت های وردپرس اند. برخی از مدیران سایتها هر افزونه که خوششان بیاید بر روی سایتشان نصب میکنند، ولی افزونه برای این کار این نیست. اگر سایت شما نیاز به امکانی دارد که بدون آن کاراریی سایت مختل میشود در آن صورت باید از افزونه استفاده کنید.

برخی از افزونه ها هنگام لود شدن تعدادی فایل css و js با خود لود میکنند و باعث کاهش سرعت سایت سایت میشوند. حتی اگر اینگونه نیز نباشد باز هم افزونه ها باعث ایجاد تعداد زیادی کانکشن در دیتابیس می شوند و هر بار که سایت لود میشود دیتابیس را بیشتر درگیر کرده و باعث کندی سایت سایت می گردند.

صفحه افزونه های سایتی که در ویدئو بعنوان مثال آورده شده است را در پایین می بینید. این سایت در قسمت افزونه ها بیش از 50 افزونه دارد که به راحتی میتوان 10 الی 20 تا از این افزونه ها را غیر فعال کرد.

افزونه های وردپرس در افزایش سرعت سایت

همچین گاهی اوقات ما افزونه ای را برای انجام کاری نصب می کنیم، ولی پس از انجام کار فراموش میکنیم که افزونه مورد نظر را غیر فعال کنیم.

پیشنهاد میکنم سری به لیست افزونه های سایت خود بزنید، حتما شما هم چند مورد برای غیر فعالسازی پیدا می کنید. با این کار باعث افزایش سرعت وردپرس خود خواهید شد.

3- php ورژن 7

سومین مورد استفاده از php ورژن 7 می باشد. php در آپدیت خود از ورژن 5 به 7 تغییراتی را بوجود آورده است که سریعتر بودن آن کاملا محسوس است. برای داشتن یک سایت وردپرسی سریع باید از php ورژن 7 در هاست خود استفاده کنید.
برای چک کردن تغییر ورژن php اگر کنترل پنل هاست شما دایرکت ادمین باشد ابتدا وارد صفحه مدیریت دامنه ها شده و بر روی دامنه خود کلیک نمایید.

سپس در صفحه باز شده مانند صفحه زیر از منوی کشویی باز ورژن 7 یا 7.1 را انتخاب کرده و بر روی ذخیر کلیک نمایید.

تغییر ورژن php در دایرکت ادمین

در صورتیکه کنتل پنل هاست شما cpanel باشد میتوانید با جستجوی عبارت php بر روی multiphp manager کلیک نمایید. در صفحه باز شده در کنار نام دامنه خود تیک مورد نظر را زده و سپس از منوی کشویی php ورژن 7 یا 7.1 را انتخاب کرده و ذخیره نمایید.

تغییر ورژن php در سی پنل

توجه نمایید که حتما قبل از تغییر ورژن در هاست از دیتابیس خود یک بک آپ بگیرید.

4- تصاویر

چهارمین نکته افزایش سرعت وردپرس تصاویر هستند

50 تا 80 درصد حجم صفحات وب را تصاویر تشکیل میدهند. حتما سعی کنید تصاویر را با کمترین حجم ممکن در هاست خود آپلود کنید.

برای اینکار ابتدا تصویر را در نرم افزار فتوشاپ باز کرده و با زدن دکمه های Ctrl + Alt + Shift + S وارد صفحه save for web شوید. در اینجا ابتدا فرمت jpeg را انتخاب کرده و با تغییر لغزنده quality کیفیت و حجم تصویر را به حجم دلخواه خود برسانید و سپس تصویر را ذخیره نمایید.

معمولا برای quality عدد 60 از نظر حجم و کیفیت نتیجه قابل قبولی را ارائه میدهد.

اگر در یک صفحه تعداد زیادی تصویر داشته باشید با این روش به میزان قابل توجهی حجم صفحه را کاهش داده و باعث افزایش سرعت آن صفحه خواهید شد.

 

رعایت این 4 نکته نیاز به هیچ تخصص خاصی ندارد و همه میتوانند به راحتی این نکات را رعایت کرده و باعث افزایش سرعت سایت وردپرس خود شوند.

اگر شما هم روش آسانی برای افزایش سرعت صفحات خود دارید با ما در میان بگذارید.

با عضویت در خبرنامه ایمیلی ما میتوانید در رشد کسب و کار خود قدم موثری بردارید!

[avangpress_form id="10026"]
مطالب مرتبط
پست های جدید اینستاگرام
[instagram-feed]
محصولات مرتبط
پرسش و پاسخ
  • ehsanshabani1992 گفت:

    با سلام و خسته نباشید
    یک سوال در مورد اموزش ویدیو
    سوالم این هستش وقتی نسخه php رو به ۷ ارتقا میدم دیگه سایت بالا نمیاد و وقتی نسخه رو به ۵.۶ برمیگردونم درست میشه
    تو ارور بالا نیومدن چیزی رو میکه در مورد sql
    دلیلش چیه
    یعنی باید sql رو هم تغییر بدیم ممنون میشم راهنمایی کنید سایت من سی پنل هستش

    • امید گفت:

      سلام
      در برخی مواقع کدهای قالب و یا یکی از پلاگین های مورد استفاده با php نسخه ۷ هماهنگی ندارند. البته معمولا در پلاگین های به روز و آپدیت شده مشکلی بوجود نمیاد. با غیر فعال کردن پوشه پلاگینها میتونین متوجه بشین که مشکل از پلاگینهاست یا قالبتون.

پرسش یا نظر شما چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

رایاطرح دارای گواهی تخصص در طراحی UI و UX از دانشگاه صنعتی شریف

دانشگاه شریف
رایاطرح
پادکست هفته
مدت زمان سئو چقدره و در چه مدتی میشه به صفحه اول گوگل رسید؟

به اشتراک بگذارید