تکنیک های سئوی داخلی برای افزایش رتبه گوگل در سال 2017 – قسمت اول

  • امید میرزایی
  • ۳ شهریور ۱۳۹۶
  • سئو داخلی
  • ۳

می خواهید سایتتان در نتایج صفحه اول گوگل قرار گیرد و به دنبال افزایش رتبه گوگل هستید؟ میخواهید افزایش بازدیدکننده و ورودی گوگل داشته باشید و به کسب موفقیت در سئو نزدیک شوید؟ برای این کار باید به موتورهای جستجو کمک کنید تا بفهمند سایت شما روی چه کلمات کلیدی تمرکز دارد و در جستجوی چه کلماتی باید سایت شما را جزو نتایج خود به نمایش گذارند. به این منظور می بایست با تکنیک های سئوی داخلی سایت برای کسب نتایج صفحه اول گوگل در سال 2017 آشنا شوید و آنها را بکار گیرید.

قسمت دوم این پست: تکنیک های سئوی داخلی برای افزایش رتبه گوگل در سال ۲۰۱۷ – قسمت دوم

تکنیک های سئوی داخلی برای کسب نتایج صفحه اول گوگل در سال 2017

به طور کلی شما باید سایت خود را با کلمات کلیدی مهمی که روی آن تمرکز دارد، هدفمند نمایید. هنگامیکه در حال صحبت درباره ی بهینه سازی سئوی یک سایت یا یک مطلب هستیم، دو روش اصلی و کلی به میان می آید.

1- سئوی داخلی (On-page SEO)

2- سئوی خارجی (Off-page SEO)

در این مقاله قصد دارم روی تشریح تکنیک های سئو داخلی تمرکز کنم که برای دستیابی به موفقیت در بهینه سازی وب سایت خود باید آنها را به خوبی بکار گیرید.

در ابتدا باید تفاوت بین سئوی داخلی سایت را با سئوی داخلی صفحات متوجه شویم.

  • سئوی داخلی سایت به معنای بهینه سازی کل سایت و اجزاء آن با ابزارهایی چون استفاده از نقشه سایت و یا تعیین ساختار ثابت برای آدرس صفحات است.
  • سئوی داخلی صفحات به معنای بهینه سازی صفحه (به عنوان مثال یک مطلب خاص) برای یک کلمه کلیدی خاص است که این شامل استفاده از تگ های هدینگ مناسب، جانمایی مناسب کلمات کلیدی در متن، اطمینان از خوانایی و کیفیت مطلب و پرداختن به بسیاری فاکتورهای دیگر است.

چرا به سئوی داخلی نیازمندیم؟

هنگامیکه برخی از سئوکارها اصطلاح “سئوی داخلی صفحات” را می شنوند، فکر می کنند این کاری بیهوده است. اما این کار نه تنها بیهوده نیست، بلکه بسیار مهم است!

تکنیک های سئوی داخلی برای کسب نتایج صفحه اول گوگل در سال 2017

یکی از اعضاء تیم سازنده الگوریتم گوگل به نام هارش پس از بهبود الگوریتم گوگل پاندا گفت:

“موتورهای جستجو چیزی نیستند جز تعدادی الگوریتم. آنها شاخص های بسیاری را بررسی می کنند تا صفحه ی شما را در یک کلمه کلیدی خاص رتبه بندی نمایند. پس ما باید به موتورهای جستجو کمک کنیم تا کلمه کلیدی اصلی را در یک پست تشخیص دهند و آن پست را برای خوانندگان راحت تر در دسترس قرار دهیم.”

حالا باید به این سوال فکر کرد که چرا سایت شما در نتایج صفحه اول گوگل ظاهر نمی شود و چگونه میتوان باعث افزایش رتبه گوگل شد؟

خب مسلما دلایل بسیاری وجود دارد. اما اگر به سئوی سایت خود بها نمی دهید، پس احتمالا این بزرگترین دلیل است. پس وقتی به بهینه سازی یک صفحه یا مطلب از سایت می پردازیم، در واقع یک سری روش های اثبات شده را بکار می گیریم تا نتیجه ی آن صفحه در گوگل بهبود یابد.

امروزه گوگل تنها به سئوی داخلی سایت برای رتبه بندی بین مطالب توجه نمی کند. گوگل به شاخص های دیگری نیز از جمله فعالیت در شبکه های اجتماعی (اعم از اشتراک گذاری ها، لایک ها، توییت ها، فالو ها و…)، بک لینک ها، اتوریتی دامنه و بسیاری شاخص های دیگر سئوی خارجی برای این کار توجه می نماید.

هدف ما با سئو داخلی بهینه سازی یک مطلب از طریق راه طبیعی، اما هوشمندانه است تا موتورهای جستجو بتوانند کلمه کلیدی اصلی را به طور ساده تشخیص داده و سایت ما را در لیست نتایج برتر به بازدیدکنندگان نمایش دهند.

پیش از آنکه ادامه این متن را مطالعه کنید، پیش فرض من این است که شما درباره ی تحقیق در مورد کلمات کلیدی و چگونگی پیدا کردن کلمه کلیدی اصلی اطلاعات کافی دارید.

براساس تحقیقات، اهمیت سئوی خارجی سایت بسیار بالاست و بیشترین اثرگذاری را بر رتبه بندی سایت ها در نتایج موتورهای جستجو دارد. اما این موضوع که سئوی داخلی شرط لازم است و نباید مورد غفلت قرار گیرد نیز اثبات شده است.

اگر سایت وردپرسی دارید این مطلب را بخوانید: (سئوی داخلی فوق حرفه ای و کامل سایت های وردپرسی)

محتوا پادشاه است

اگر بخواهم به طور خلاصه توضیح بدهم، جمله ی زیر همچنان پابرجاست:

  • محتوا پادشاه است.

که ترجمه شده ی جمله ی Content is the King می باشد.

یک چیزی که من پیشنهاد می کنم در محتوای مطالب سایتتان از آن استفاده کنید، ویدئوها هستند. بهتر است ویدئوهایی که تولید می کنید و یا مرتبط با محتوای مطالب شما هستند را به متن مطلب اضافه نمایید. این کار ضمن اینکه باعث می شود کاربران بیشتر با سایت شما درگیر شوند، باعث می شود سایت نیز از نگاه موتورهای جستجو بیشتر محتوا محور دیده شده و باعث افزایش رتبه گوگل گردد.

10 نکته ی کلیدی در سئوی داخلی سایت برای موفقیت در گوگل در سال 2017

پیش از آنکه این تکنیک های مهم را بیان کنم، پیشنهاد می کنم چند کار کوچک را همین امروز در دستور کار خود قرار دهید.

1- تجربه کاربری را بهبود ببخشید.

از اینکه سایت شما واکنش گرا (ریسپانسیو) است و لینک های حذف شده در آن به تعداد حداقلی وجود دارند اطمینان حاصل کنید. به کاربرتان حس خوش آیندی بدهید. برای این کار میتوانید از خدمات UX شرکتها استفاده نمایید.

2- از اینکه بازدیدکنندگانی که از طریق موتورهای جستحو وارد سایت می شوند، مدتی طولانی را در سایت سپری می کنند مطمئن شوید.

اگر بازدیدکنندگانی که از طریق گوگل وارد سایت می شوند، بلافاصله پس از ورود به سایت دکمه ی بازگشت به عقب مرورگر را بزنند، موفقیت شما در گوگل کاهش می یابد.به این منظور توصیه می کنم اگر در مورد موضوعی تخصصی مطلبی نوشته اید، حتما از تخصصی بودن سطح متن مطمئن شوید و همچنین حقوق کپی رایت را رعایت نمایید.

3- محتوای خوب تهیه کنید.

تلاش کنید محتوای بروز تهیه کنید. در موضوع خود به موضوعات زیر شاخه نیز لینک بدهید و به دنبال گرفتن بازخورد از مخاطب باشید.

حالا من 10 فاکتور مهم در بهینه سازی سئوی داخلی سایت را با شما به اشتراک می گذارم که هنگام بهینه سازی سایت خود می بایست به آنها توجه داشته باشید.

این مطلب را نیز بخوانید: چگونه محتوایی جالب و فریبنده برای گوگل بنویسیم؟

1- عنوان مطلب

عنوان مطلب مهمترین فاکتور سئوی داخلی محسوب می شود. Click To Tweet

دلیل آن هم این است که عنوان اولین و مهمترین چیزی است که موتورهای جستجو به کاربران نمایش می دهند. پس اگر عنوان جذب کننده باشد، تعداد کلیک بیشتری بر روی آن می شود و این یعنی افزایش هر چه بیشتر محبوبیت سایت شما در نتایج گوگل.

کلمه کلیدی اصلی حتما باید در عنوان مطلب وجود داشته باشد و بهتر است که در ابتدای عنوان قرار گیرد. همچنین باید حتما در تگ های هدینگ صفحه وجود داشته باشد.

سئوی داخلی سایت

ممکن است برخی مدیران در حالیکه فکر می کنند خیلی باهوش هستند، کلمه کلیدی اصلی را در عنوان چند بار تکرار کنند؛ با این فکر که این کار به آنها کمک خواهد کرد. اما اینطور نیست. این کار دقیقا برعکس عمل می کند و موجب ضربه زدن به سایت شما در نگاه گوگل می شود. لطفا توجه داشته باشید که طول عنوان نیز نباید از 65 کاراکتر بیشتر باشد.

2- ساختار آدرس ثابت پست

از اینکه آدرس پست شما به درستی نمایش داده می شود مطمئن شوید. آدرس نیز یکی دیگر از فاکتورهای مهم محسوب می شود. در اینجا هم باید سعی کنید کلمه کلیدی اصلی صفحه را در داخل آدرس بگنجانید و تا حد ممکن از استفاده از کلمات معمولی، ویرگول یا کاما، حروف اضافه مثل از، به و… پرهیز نمایید.

از خط تیره (-) برای فاصله بین کلمات در آدرس استفاده نمایید. البته این کار در سیستم مدیریت محتوای وردپرس به طور خودکار انجام می شود. استفاده از خط تیره بین کلمات حالتی استاندارد است که تقریبا تمام مرورگرها نیز از آن پشتیبانی می کنند.

3- تگ های هدینگ

برای فاصله انداختن در بین متن و همچنین تقسیم متن به چند تکه و قرار دادن عنوان برای هر کدام، می توانید از تگ های هدینگ استفاده نمایید.

به طور پیش فرض در وردپرس، عنوان در تگ h1 نوشته می شود. هیچگاه به بیشتر از یک تگ هدینگ 1 در متن احتیاج ندارید. پس از اضافه نمودن h1 های بیشتر خودداری کنید. برای استفاده بیشتر، می بایست به سراغ تگ های h2 و h3 بروید.

همچنین در استفاده از h2 و h3 زیاده روی نکنید که از نگاه الگوریتم گوگل، این کار چندان جالب نیست.

4- تراکم کلمه کلیدی یا دانسیته کلمات کلیدی

شاید اگر به سالهای قبل برگردیم محاسبه چگالی یا دانسیته کلمات کلیدی بعنوان یک عامل کلیدی در انتشار محتوا محسوب میشد. هر چند هم اکنون دیگر محاسبه تراکم کلمه کلیدی مانند سالهای قبل رایج نیست و بیشتر استفاده از کلمات کلیدی در داخل متن بصورت هوشمندانه باید باشد ولی در صورتیکه بخواهید از تراکم کلمات کلیدی نیز استفاده کنید، سعی کنید تراکم کلمه کلیدی اصلی متن را بیش از 1.5 درصد قرار ندهید که دچار موضوع keyword stuffing نشوید و همانطور که مت کاتس در این باره توضیح می دهد، برای این کار نیازی نیست خود را به دردسر بیاندازید.

5- برچسب های متا

باید یک توضیحات متای منحصر بفرد و مرتبط برای هر مطلب از سایت خود بنویسید.

در اینجا هم باید سعی کنید کلمه کلیدی اصلی متن را در توضیحات متای مطلب بگنجانید؛ اما از استفاده پشت سر هم از کلمات کلیدی و در واقع اسپم کردن این متن خودداری نمایید. همزمان که موتورهای جستجو به دنبال کلمات کلیدی هستند و به آن بها می دهند، این هم مهم است که کاربران روی لینک سایت کلیک کنند. پس باید توضیحات متا را به گونه ای بنویسید که کاربر به آن اعتماد کرده و روی آن کلیک کند؛ همچنین از کلمات کلیدی مهم متناسب با متن در آن استفاده شده باشد.

گوگل گفته است به کلمات کلیدی متا (برچسب های مطلب) دیگر اهمیتی نمی دهد؛ اما برخی موتورها مثل بینگ، ممکن است همچنان به آن اهمیت بدهند. پس باید تلاش کرد این کلمات کلیدی به طور غیر مستقیم به موتورها نمایش داده شود.

بحث سئو داخلی یک موضوع بسیار گسترده می باشد که هرگز نمیتوان در یک یا دو مقاله آن را مطرح کرد و ما نیز در این مقالات سعی میکنیم کمی کلی تر مباحث را مطرح کنیم. با این حال برای اینکه خواندن این مطلب خسته کننده تر نباشد ادامه موضوع “سئو داخلی برای افزایش رتبه گوگل” را به پست بعدی موکول میکنیم.

امیدوارم تا به اینجا، نکات خوبی مطرح شده باشد. اگر شما هم تکنیک یا شاخص مهمی برای سئوی داخلی سایت می شناسید، لطفا آن را از طریق بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

قسمت دوم این پست: تکنیک های سئوی داخلی برای افزایش رتبه گوگل در سال ۲۰۱۷ – قسمت دوم

با عضویت در خبرنامه ایمیلی ما میتوانید در رشد کسب و کار خود قدم موثری بردارید!

[avangpress_form id="10026"]
مطالب مرتبط
پست های جدید اینستاگرام
[instagram-feed]
محصولات مرتبط
پرسش و پاسخ

پرسش یا نظر شما چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

رایاطرح دارای گواهی تخصص در طراحی UI و UX از دانشگاه صنعتی شریف

دانشگاه شریف
رایاطرح
پادکست هفته
مدت زمان سئو چقدره و در چه مدتی میشه به صفحه اول گوگل رسید؟

به اشتراک بگذارید