تکنیک های سئوی داخلی برای افزایش رتبه گوگل در سال ۲۰۱۷ – قسمت دوم

  • امید میرزایی
  • ۱۹ مهر ۱۳۹۶
  • سئو داخلی
  • ۰

الگوریتم موتورهای جستجو مدام در حال تغییر است تا کاربرانی که کلمه یا عبارتی خاص را جستجو می کنند، به بهترین جایی که می توانند به جوابشان برسند، راهنمایی و هدایت کنند. اما اغلب تکنیک هایی که اصطلاحا مربوط به سئوی داخلی سایت می شود، معمولا ثابت هستند و اغلب شاخص های سنجش سئوی خارجی وب سایت هاست که در الگوریتم ها دستخوش تغییر می شود.

تکنیک های سئوی داخلی برای کسب نتایج صفحه اول گوگل در سال 2017

10 تکنیک سئوی داخلی برای کسب موفقیت در گوگل در سال 2017

در بخش اول مطلب تکنیک های سئوی داخلی برای کسب نتایج صفحه اول گوگل در سال 2017، تلاش کردیم تکنیک های به روز ارتقاء وضعیت سایت در نتایج موتورهای جستجو را بیان نماییم. در این مطلب که بخش دوم است، می توانید سایر شاخص های مربوط به تکنیک های سئوی داخلی سایت را مطالعه نمایید.

تکنیک های سئوی داخلی برای افزایش رتبه گوگل در سال ۲۰۱۷ – قسمت اول

6- بهینه سازی تصاویر

بهبود سئوی تصاویر، می تواند کمک شایانی به جذب بازدیدکننده از طریق Google Images نماید. عنوان تصویر و متن جایگزین آن به موتورهای جستجو در تشخیص محتوای تصاویر کمک می کند و شما با انتخاب مناسب این اسامی که باید مرتبط با محتوای تصویر نیز باشند، می توانید به جذب بازدیدکننده در بخش تصاویر گوگل کمک کنید.

اما این تنها دلیل استفاده از تصاویر نیست. تصاویر کاربر را با مطلب درگیر می کنند. بهتر است مطلبی که بدون تصویر است منتشر نکنید. تلاش کنید حتی المقدور حداقل یک تصویر مرتبط با محتوا (اگر متن مطلب طولانی است، استفاده از تصاویر بیشتری توصیه می شود) در مطلب خود بگنجانید. این کار ضمن اینکه باعث می شود کاربر از خواندن متن خسته نشود، ایجاد تنوع در محتوا کرده و همچنین موجب بهبود سئوی صفحه می شود.

تکنیک های سئوی داخلی برای موفقیت در نتایج گوگل 2017

تشخیص اینکه یک کاربر پس از ورود به سایت شما از طریق نتایج گوگل، بلافاصله از سایت خارج شده و یا برای مدتی در سایت باقی می ماند (و به مطالعه ی محتوای سایت می پردازد)، برای گوگل کاری ندارد و مثل آب خوردن است؛ به حدی که این موضوع در آینده روی سایت و رتبه ای که کسب خواهد کرد تاثیرگذار خواهد بود.

نکته ی دیگری که می بایست به آن توجه شود؛ حجم و سایز تصاویر است. تصاویر با حجم بالا، باعث کند شدن سرعت بارگذاری سایت شده و در نتیجه موجب تاثیر منفی بر سئوی سایت می شود. Click To Tweet پس هنگام درج تصاویر در مطلب باید حتما به این نکات توجه نمایید:

  • حجم تصویر را کم کنید.

این کار از طریق نرم افزارهای به خصوصی که به این منظور طراحی شده اند امکان پذیر است. همچنین در برخی موارد در صورت ذخیره تصویر با فرمت png ، حجم کمتری پیدا می کند. اگر به نرم افزار فتوشاپ دسترسی دارید، توصیه می شود تصویر را از طریق فتوشاپ، Save for Web ذخیره نمایید که موجب کاهش حجم تصویر، با وجود کاهش اندک کیفیت تصویر می شود.

  • از افزونه های ذخیره کش استفاده کنید.

این افزونه ها موجب بهبود سرعت بارگذاری سایت، برای کاربرانی که برای چندمین بار است که به سایت مراجعه می کنند، می شود.

7- تعداد کلمات در صفحه

صفحاتی که دارای محتوای نوشتاری زیادی نیستند، چندان مورد توجه موتورهای جستجو قرار نمی گیرند. شاید دلیلش این باشد که معمولا صفحه ای که دارای محتوای نوشتاری کمی است، دارای اعتبار علمی یا موثر و مفید فایده ی چندانی هم نیست.

مسلما استثناهایی وجود دارد؛ اما به طور عمومی برای وب سایتی که محتوای باارزش و سودمند تولید می کند، دارا بودن مطالب دارای حداقل 1000 کلمه چندان دور از انتظار نیست.

تکنیک های سئوی داخلی برای کسب نتایج صفحه اول گوگل در سال 2017

مسلما تولید محتوای مناسب و مفید بهتر از تولید محتوای کم اثر و یا غیر مفید است. مخصوصا زمانیکه در حال تگ کردن چندین کلمه کلیدی به مطلب هستید، می بایست مطلب شما دارای محتوای نسبتا طولانی باشد.

اگر همه ی شرایط شاخص های سئو بین دو صفحه از دو سایت مختلف یکسان باشد و تنها شاخص متفاوت در این دو صفحه، تعداد کلمات غیر تکراری موجود در آنها باشد (یا بعبارت دیگر سایر شاخص های سئو را در نظر نگرفته و کنار بگذاریم و بخواهیم تنها بر مبنای شاخص تعداد کلمات موجود در صفحه برای سنجش وضعیت آنها استفاده کنیم)، در این صورت مسلما صفحه ای که دارای محتوای نوشتاری بیشتری است، از نگاه گوگل دارای رتبه بالاتری نسبت به صفحه ی دارای تعداد کلمات کمتر است. چرا که به طور کلی انتظار می رود صفحه ی دارای محتوای بیشتر، دارای مطالب مفیدتر و سودمندتری باشد.

نکته: در صورت توان حتی نوشته های 2000 تا 4000 کلمه هم بنویسید.

8- لینک های داخلی

هنگام نوشتن مطلب، کلمات خاصی را به مطالب مرتبط با آنها در سایت خود لینک کنید. این کار باعث می شود خوانندگان سایت به دیگر مطالب نیز بروند و همین باعث افزایش رتبه آن صفحات نیز می شود.

برای این کار همانطور که پیش از این گفته شد، بهتر است کلماتی خاص (یا بهتر بگویم، کلمات کلیدی) را به مطالب مرتبط با آن کلمه لینک نمایید. (سعی کنید لینک دهی به صفحاتی باشد که میخواهید رتبه آن صفحات بالاتر رود). اما مراقب باشید که بیش از حد این کار را انجام ندهید که ممکن است این کار را بی اثر نماید. اما بخاطر داشته باشید که ایجاد زنجیره لینک های داخلی در سایت از اهمیت بالایی برخوردار است.

نکته: در هر پست نهایتا 3 تا 5 لینک داخلی ایجاد نمایید.

 

9- لینک های خارجی

لینک کردن چند (یا یک) کلمه به سایت های دیگر، نتایج بسیار تاثیرگذاری برای رتبه سایت در گوگل در بر خواهد داشت؛ البته اگر این کار را به خوبی انجام دهید. لینک دادن به صفحات دیگر در سایت های دیگر، مثل لینک دادن به صفحات داخلی وب سایت دارای اهمیت است. شاید در مقالات مختلف خوانده اید که از سایت خود به سایتهای دیگر لینک ندهید و این برای رتبه سایتتان خوب نیست ولی من میگویم این یک مطلب غلط است. نکته ی مهمی که باید هنگام لینک کردن کلمات به صفحات خارجی مورد توجه قرار داد، محتوایی است که آن صفحه دارد. هیچگاه محتوای غیر مرتبط را لینک نکنید! حتی در انتخاب صفحات متناسب با محتوای مطلب هم باید دقت بسیاری به خرج بدهید. هر چه صفحه ای که لینک می شود دارای اعتبار بیشتر دانشی (محتوایی) و همچنین ارزش رتبه ای در گوگل (و به طور کلی از نظر سئو) باشد، بهتر است و موجب رشد آن صفحه در نتایج گوگل می شود. اما بعکس؛ اگر محتوای لینک شده از ارزش چندان بالایی برخوردار نباشد، حتی می تواند موجب کاهش ارزش وب سایت از نظر سئو شود. در مواردی که مجبور به لینک دادن به یک سایت دیگر هستید و از اعتبار محتوایی و وضعیت سئوی سایت منبع مطمئن نیستید، بهتر است لینک را به حالت nofollow قرار دهید تا در صورتی هم که سایت بدی باشد، موجب اثرگذاری منفی روی سایت شما نشود.

(بهتر است بدانید لینک دادن به صفحات و سایتهای دیگر را outbound links می گویند.)

» مشاهده سرویس های بک لینک معتبر رایا طرح

 

تفاوت بین لینک های dofollow و nofollow چیست؟

وقتی یک لینک در حالت nofollow است، به ربات های موتورهای جستجو اجازه ی عبور و بررسی آن سایت ها را نمی دهد و در واقع شما آن لینک ها را فقط برای خوانندگان وب سایت خود قرار می دهید تا در صورت تمایل روی آنها کلیک کنند.

اما وقتی یک لینک در حالت dofollow باشد، ربات های موتورهای جستجو که در حال بررسی محتوای صفحه هستند، به محض رسیدن به آن لینک، آن را نیز مورد بررسی قرار داده و محتوای آن را بر سایت شما مورد تاثیر قرار می دهند که در این صورت، اگر سایت لینک شده از وضعیت خوبی برخوردار باشد، موجب بهبود سئوی صفحه شما می شود، و باالعکس.

10- محتوای جذاب تهیه کنید

یکی از مهمترین نکات در جذب بازدیدکننده، تهیه محتوای ارزشمند و مورد نیاز کاربر است. اگر به دنبال تهیه محتوای کم ارزش و گول زدن موتورهای جستجو هستید، کاملا در اشتباهید. چون این کار هرگز میسر نخواهد شد و بالاخره موتورهای جستجو متوجه کلکی که خورده اند، خواهند شد.

تاثیر محتوای جذاب در سئو

باید تلاش کنید محتوای صحیح ارائه بدهید؛ همان چیزی که کاربران به دنبالش هستند. برای این منظور بهتر است در متن از خوانندگان خود سوالاتی بپرسید و به آنها پاسخ دهید. باید بفهمید آنها به دنبال یافتن پاسخ چه سوالاتی هستند که بخاطر آن وارد گوگل شده و به دنبال جواب می گردند و سپس همان پاسخ ها را در قالب یک مطلب به انتشار برسانید.

باید به گونه ای خواننده ی متن را با مطلب درگیر نمایید. برای این کار باید از روش های مختلف استفاده کنید و ببینید خواننده به کدامیک پاسخ می دهد و از همان استفاده کنید.

نکات دیگری که بهتر است رعایت کنید

  • حتما یک تصویر برای اکانت های فیسبوک، توییتر و… خود انتخاب کنید.
  • دکمه های اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی را به پایین مطالب اضافه کنید (برای این کار از افزونه های موجود بهره ببرید).
  • پس از هر مطلب، لینک مطالب مشابه را قرار دهید (برای این کار نیز می توانید از افزونه استفاده نمایید).

امیدوارم این مطلب نیز مفید فایده واقع شده باشد. اگر شما هم نکاتی در زمینه سئوی داخلی می دانید که بهتر است رعایت شود، خوشحال می شویم آن را در بخش نظرات این مطلب با ما به اشتراک بگذارید.

با عضویت در خبرنامه ایمیلی ما میتوانید در رشد کسب و کار خود قدم موثری بردارید!

[avangpress_form id="10026"]
مطالب مرتبط
پست های جدید اینستاگرام
[instagram-feed]
محصولات مرتبط
پرسش و پاسخ

پرسش یا نظر شما چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

رایاطرح دارای گواهی تخصص در طراحی UI و UX از دانشگاه صنعتی شریف

دانشگاه شریف
رایاطرح
پادکست هفته
مدت زمان سئو چقدره و در چه مدتی میشه به صفحه اول گوگل رسید؟

به اشتراک بگذارید