نکات مهم و اصولی لینک سازی داخلی در سئو

  • امید میرزایی
  • ۱۴ مرداد ۱۳۹۷
  • سئو - بهینه سازی سایت
  • ۲

در این پست و ویدئوی امروز به نکاتی درباره لینک سازی داخلی اشاره میکنم. لینک های داخلی یکی از مهمترین موارد سئوی داخلی هستند که حتما باید توجه ویژه ای به آن ها داشته باشید. در این ویدئو به نکاتی اشاره میشود که دانستن آنها خیلی مهم است و میتواند نتیجه لینک سازی های داخلی سایت شما را موثرتر بکند.

 


اولین موضوعی که باید بدانیم این است که ما چند نوع لینک داخلی داریم:

  1. لینک های هدر header
  2. لینک های فوتر footer
  3. لینک های نویگیشن navigation
  4. لینک های محتوا content

انواع لینک سازی داخلی

همچنین دانستن این نکته نیز اهمیت زیادی دارد که بدانیم برخی از لینک های داخلی ارزش بیشتری دارند و اعتبار بیشتری را به صفحه ای که لینک داده شده است منتقل میکنند. در این ویدئو به 4 نکته موثر در نحوه لینک سازی داخلی اشاره میکنم.

1- لینک های داخل محتوا نسبت به لینک های نویگیشن (سایدبار) ارزش بیشتری دارند

این موضوع شاید برای برخی سورپرایز کننده باشد، چرا که خیلی از افراد فکر میکنند لینکهای نویگیشن و سایدبار اهمیت بیشتری دارند. یعنی اگر در داخل محتوا یک لینک به یکی از صفحات داخلی سایت داشته باشیم از نظر گوگل این لینک ارزش بیشتری را برای صفحه لینک شده خواهد داد، نسبت به لینکی که مثلا در سایدبار سایت به آن صفحه ایجاد شود. پس سعی کنید به جای نویگیشن لینکها را از داخل محتوا به صفحات مختلف سایت خود بدهید.

لینک داخلی محتوا

2- لینک های فوتر تقریبا ارزش خود را از دست داده اند

اگر به یکی از صفحات سایت بدون اینکه داخل محتوا یا نویگیشن یا جای دیگری لینک داشته باشد، فقط در فوتر سایت لینک بدهیم، از نظر گوگل تقریبا این لینک ارزش زیادی برای آن صفحه نخواهد داشت، بغیر از اینکه میتواند به سریعتر ایندکس شدن آن صفحه کمک بکند.

پس اگر در فوتر سایت از لینک های داخلی استفاده می کنید، بدانید که از نظر سئو این لینکها ارزشی را برای آن صفحات در پی نخواهند داشت.

3- لینک هایی که خوانایی نداشته باشند ارزشی نخواهند داشت

گاهی اوقات ممکن است یک لینک را توسط کدهای css پنهان کنید، و یا از رنگ بک گراند در لینک استفاده نمایید تا در صفحه دیده نشود و یا سایز فونت لینک را بسیار کوچک انتخاب نمایید، در نظر داشته باشید که اگر لینک به راحتی برای کاربر قابل دسترسی و کلیک کردن نباشد، گوگل متوجه این موضوع میشود و این لینک از نظر گوگل ارزش چندانی برای آن صفحه نخواهد داشت.

پس لینکهای داخلی باید خوانایی داشته باشند.

4- استفاده از چند لینک با انکر تکست های مختلف به یک URL

این نکته بسیار مهم است و من فکر میکنم 80 درصد وبمسترهای معمولی این نکته را نمیدانند.

فرض کنیم ما در بالای سایت به یک url لینک دادیم، مثلا با انکر تکست “لپ تاپ

حال در پایین و در داخل محتوا نیز دوباره به همان url ولی این بار با انکر تکست “نوت بوک” لینک داده ایم.

یعنی url ها ثابت ولی انکر تکست ها متفاوت هستند.

در این شرایط گوگل به انکر تکست دوم توجه نمی کند. یعنی برای گوگل اولین لینک شما اهمیت دارد و وقتی در ابتدا با انکرتکست “لپ تاپ” به آن صفحه ارزش میدهد، دیگر انکر تکست دوم یعنی “نوت بوک” را نمی بیند و نادیده می گیرد.

حتما شما هم مثل من بارها دیده اید که کاربران در نوشتن محتواها کلمات مختلفی را به یک صفحه لینک میدهند و فکر میکنند این کار برای تمام کلمات ارزش دارد در صورتیکه این کار هیچ ارزشی برای آن کلمات نخواهد داشت و گوگل فقط اولین انکرتکست را در نظر میگیرد.

نتیجه گیری :

لینک های داخلی در الگوریتم های جدید گوگل اهمیت بسیار زیادی پیدا کرده اند و در واقع به یکی از تکنیکهای سئو تبدیل شده اند. پس در نوشتن محتواهای جدید حتما سعی کنید به چند تا از صفحات و نوشته های مرتبط دیگر سایتتان لینک داخلی بدهید و باعث افزایش رنک آن صفحات بشوید.

با عضویت در خبرنامه ایمیلی ما میتوانید در رشد کسب و کار خود قدم موثری بردارید!

[avangpress_form id="10026"]
مطالب مرتبط
پست های جدید اینستاگرام
[instagram-feed]
محصولات مرتبط
پرسش و پاسخ

پرسش یا نظر شما چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

رایاطرح دارای گواهی تخصص در طراحی UI و UX از دانشگاه صنعتی شریف

دانشگاه شریف
رایاطرح
پادکست هفته
مدت زمان سئو چقدره و در چه مدتی میشه به صفحه اول گوگل رسید؟

به اشتراک بگذارید