چگونه با استفاده از شبکه های اجتماعی درآمد خود را افزایش بدهیم؟ SMM

  • تیم رایاطرح
  • ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷
  • شبکه های اجتماعی
  • ۰

صنعت تجارت الکترونیک در طول چند سال گذشته بسیار رقابتی شده است. بیش از نیمی از کاربران اینترنت در سراسر جهان به صورت آنلاین خرید می‌کنند. نسل جوان بیشترین بخش این بازار را تشکیل می‌دهند.

۶۷ درصد جوانان ترجیح می‌دهند به صورت آنلاین خریدهای خود را انجام بدهند. این خبر خوبی برای صنعت تجارت الکترونیک است. وقتی در مورد فروش محصولات به صورت آنلاین صحبت می‌کنیم مطمئناً رقبای زیادی وجود دارند. اما اگر ابزار و بازاریابی درستی داشته باشید می‌توانید مزیت رقابتی بیشتری بدست آورید.

باید بدانید که چطور صفحه اصلی را طراحی کنید و از یک فروشگاه ساز اینترنتی حرفه ای استفاده نمایید. همچنین باید بدانید چه عواملی اعتبار بیشتری به وبسایت شما اضافه می‌کنند و به فکر تقویت سئو سایت خود نیز باشید. اما این تلاش‌ها به تنهایی کافی نیست و باید بتوانید از سایر بسترها برای کشاندن مشتری به وبسایت خود استفاده کنید.

اینجاست که پای شبکه‌های اجتماعی به میان می‌آید.

درست مثل تجارت الکترونیک، شبکه‌های اجتماعی نیز در حال گسترش هستند. در سراسر جهان، ۲٫۵ میلیارد نفر عضو این شبکه‌ها هستند. تا سال ۲۰۲۱ این تعداد به ۳ میلیارد نفر می‌رسد و امروز سوشیال سیگنال ها اهمیت بسیار زیادی یافته اند.

SMM چیست؟

SMM مخفف Social Media Marketing یعنی بازاریابی از طریق شبکه های اجتماعی است. اهمیت شبکه های اجتماعی امروز به قدری بالا رفته است که SMM به یکی از ابزارهای کارآمد بازاریابی شرکتها تبدیل شده است.

تجارت الکترونیک بر بستر شبکه‌های اجتماعی چیست؟

این اصطلاح در سال ۲۰۰۵ به وجود آمد و از آن زمان به بعد در حال گسترش بوده است. با استفاده از شبکه‌های اجتماعی می‌توانید محصولات خود را از طریق بسترهای دیگر هم به فروش برسانید. به عنوان مثال اگر کاربری محصولی را در صفحه فیسبوک شما دید می‌تواند آن را از طریق این شبکه خریداری کند.

یعنی کاربر می‌تواند بدون مراجعه به وبسایت، محصولات شما را خریداری کند. این شیوه خیلی خوب است چرا که اگر کاربر بخواهد از وبسایت خرید کند باید مراحل زیادی را طی کند. با ساده‌تر کردن این مراحل نرخ تبدیل شما بسیار افزایش می‌یابد.

همچنین بخوانید: ویدئوی آموزش افزایش نرخ تبدیل در فروشگاه اینترنتی [ افزایش فروش ]

اغلب مشتری‌ها برای خرید به شبکه‌های اجتماعی وابسته هستند. وقتی مشتری محصول شما را در شبکه‌های اجتماعی مشاهده می‌کند شانس خرید هم بالاتر می‌رود.

۳۱ درصد مردم برای خرید محصول از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند.

شبکه های اجتماعی برند می سازند Click To Tweet

محصول خود را در فیسبوک قرار دهید

استفاده از شبکه های اجتماعی

حدود ۵۰ درصد خریدهای شبکه‌های اجتماعی در فیسبوک صورت می‌گیرد. به همین دلیل استفاده از این شبکه اجتماعی کاملاً منطقی است. می‌توانید محصول را به صورت مستقیم در این شبکه به فروش برسانید اما از آنجا که مشتری شما در داخل کشور قرار دارد می‌توانید با استفاده از دکمه SHOP NOW یا “خرید” مشتری را به وبسایت خود هدایت کنید.

برای استفاده از قابلیت خرید مستقیم فیسبوک باید دارای حساب پی پال باشید. اگر محصولی دارید که برای مشتری‌های خارجی هم قابل ارسال است این گزینه برای شما مفید است.

فروش از طریق اینستاگرام

استفاده از شبکه های اجتماعی

فیسبوک در سال ۲۰۱۲ شبکه اینستاگرام را خریداری کرد. روزانه ۹۵ میلیون تصویر و ویدئو در این شبکه منتشر می‌شود. گزینه Shop Now نیز در این شبکه قرار دارد.

اگر همین الان در قسمت توضیحات تصاویر خود اشاره کرده‌اید که برای خرید روی لینک قسمت BIO کلیک کنند، این کار باعث طولانی‌تر شدن فرایند خرید می‌شود چرا که تعداد کلیک‌ها را بالاتر می‌برد.

همچنین اگر صفحه تجاری داشته باشید می‌توانید گزینه Learn More را روی تصاویر بگذارید تا کاربر به صفحه‌ای که توضیحات بیشتری در مورد محصول داده‌اید منتقل شوند.

این مقاله نیز مفید است: کدام یک برای شما بهتر است؟ سئوی خالص یا فعالیت در شبکه های اجتماعی؟

از اینفلوئنسر مارکتینگ استفاده کنید

اینفلوئنسر‌ها یا همان افراد مشهور در شبکه‌های اجتماعی گزینه دیگری هستند که باید از آن بهره ببرید. این افراد می‌توانند تا حدودی فروش شما را بالاتر ببرند. شما می‌توانید از آنها بخواهید تا محتوای شما را منتشر سازند.

تحقیقات نشان می‌دهند که اینفلوئنسر مارکتینگ تا ۱۱ برابر بیشتر از کمپین‌های بازاریابی محتوایی اثر بخش‌تر است. در یکی دو سال گذشته اینفلوئنسر مارکتینگ در ایران نیز به شدت رشد داشته است و بخصوص در شبکه اجتماعی اینستاگرام این موضوع کاملا مشهود است. مسئله ای که اینجا وجود دارد نحوه استفاده از اینفلوئنسرها در رساندن محتوا است. سعی کنید محتوای انفلوئنسر مارکتینگ خیلی تبلیغاتی نباشد و در نظر داشته باشید که خود اینفلوئنسرها بهتر از شما طرفدارانشان را می شناسند، بنابراین حتما قبل از اینکه محتوای تبلیغاتی درست کنید از خود انفلوئنسر نیز برای نحوه معرفی برند یا محصول شما مشاوره بگیرید.

نتیجه گیری :

امروز شبکه های اجتماعی نقش بسیار گسترده ای در تجارت الکترونیک بازی میکنند و به یکی از مهمترین بخشهای این صنعت تبدیل شده اند که هرگز نباید نادیده گرفته شوند. شبکه های اجتماعی نه تنها میتوانند برند سازی کنند بلکه نقش بسیار پررنگی در فروش نیز دارند. اگر فعالیت در شبکه های اجتماعی را بعنوان یکی از ابزارهای بازاریابی خود کنار گذاشته اید مطمئن باشید که روزانه مشتریان زیادی را به راحتی از دست می دهید. SMM یا بازاریابی شبکه های اجتماعی امروز به قدری اهمیت دارد که شرکتها خلاقترین افرادشان را در این زمینه به کار میگیرند.

شما در چه بسترهایی از شبکه های اجتماعی فعالیت بازاریابی دارید و به نظر شما کدامیک میتواند در فروش و برند سازی نقش موثر تری داشته باشد؟ نظرات خود را با ما نیز به اشتراک بگذارید.

با عضویت در خبرنامه ایمیلی ما میتوانید در رشد کسب و کار خود قدم موثری بردارید!

[avangpress_form id="10026"]
مطالب مرتبط
پست های جدید اینستاگرام
[instagram-feed]
محصولات مرتبط
پرسش و پاسخ

پرسش یا نظر شما چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

رایاطرح دارای گواهی تخصص در طراحی UI و UX از دانشگاه صنعتی شریف

دانشگاه شریف
رایاطرح
پادکست هفته
مدت زمان سئو چقدره و در چه مدتی میشه به صفحه اول گوگل رسید؟

به اشتراک بگذارید