راهنمای نوشتن صفحه درباره ما تاثیر گذار

  • امید میرزایی
  • ۱۷ تیر ۱۳۹۸
  • کسب و کار اینترنتی
  • ۰

وقتی کسی بدون اطلاع کافی از کسب و کارتون وارد وبسایتتون میشه فکر می کنید اولین جایی که چک میکنه کجاست؟ صفحه «درباره ما».

صفحه درباره ما یکی از مهم ترین صفحات وبسایتتونه. قرار نیست بیشترین بازدیدکننده رو داشته باشه اما مسلماً برای یک عده تعیین کننده خواهد بود که بعد از بازدید اولیه در سایت شما بمونن، دوباره به سایت برگردن، از خدمات و محصولات شما استفاده بکنن یا برای همیشه سایت شما رو ترک کنن.

سلام. من امید میرزایی هستم کارشناس سئو و دیجیتال مارکتینگ شرکت عصر رایانه و امروز میخوام یاد بدم چطور یک صفحه «درباره ما» توی سایتتون بسازید تا کارایی لازم رو داشته باشه.

 

 

گام اول: ایجاد ارتباط با مخاطبین

اولین چیزی که لازمه اینه که با مخاطبین و بازدید کننده هاتون یه ارتباط عمیق برقرار کنید. سایت شما چه درباره شخص خودتون باشه چه درباره برندتون باید یک داستان بسازید. این اون راهیه که از طریقش میتونید ارتباط برقرار کنید.

اگه به صفحه درباره ما توی سایت رایاطرح برید متوجه این میشید که ما اونجا یه داستانی رو ایجاد کردیم که اینترنت چقدر میتونه کسب و کارها رو متحول کنه و ما چطور قراره توی این کار بهشون کمک کنیم. بدون انجام این کار، نمیتونیم ارتباطی با مخاطب داشته باشم. و به خاطر همین صفحه و اون ویدئوی 2 دقیقه ای تا حالا تماسهای خیلی زیادی گرفتیم که ما صفحه درباره ما توی سایت شما رو دیدم و فکر میکنیم شما شرکت حرفه ای هستید و میخوایم با شما همکاری کنیم.

توی محتوای صفحه درباره ما و داستانی که می سازید هرچقدر بتونید یه ارتباط عاطفی بیشتری ایجاد کنید مردم بیشتر به شما اعتماد میکنن و این قدرت داستان پردازی رو نشون میده. اگه یه داستان عالی برای ارتباط با مردم داشته باشید، از لحاظ ذهنی درگیرش میشن و دوباره بهش برمیگردن و اینطوری وفاداری به وجود میاد. وقتی هم یه عده بهتون وفادار بشن به دیگران درباره کسب و کارتون میگن و احتمال بیشتری وجود داره که شما رو برای خرید محصولات و خدمات انتخاب کنن.

همونطور که شما مثلاً به شرکت دیجیکالا یا گوگل وفاداری نشون میدید. هیچ کس از موتور جستجوی bing استفاده نمیکنه. حتی با اینکه نتایج موتور جستجوش خیلی هم خوبه. اما… شما با گوگل بیشتر ارتباط برقرار کردین چون مدت بیشتری توی این حوزه مشغول به کار بوده، از کارش مطمئنید و صفحه اصلیش هم خیلی جمع و جوره و سادس. بیشتر افراد به همین خاطر سراغ گوگل اومدن. چون یه موتور جستجوی ساده و جمع وجور بود که نتایج فوق العاده ای به کاربر ها می داد.

اما به نکات دیگه ای از صفحه «درباره ما» بپردازیم.

اولین مورد که گفتیم اینه که با مردم از طریق داستان پردازی ارتباط برقرار کنید.

گام دوم: فقط درباره کسب و کارتون حرف نزنید

مورد دوم اینه که فقط درباره کسب و کارتون حرف نزنید؛ بلکه به بازدیدکننده های وبسایت بگید چطور قراره بهشون کمک کنید. اگه قرار نباشه بهشون کمک کنید دلیلی وجود نداره که بخوان دوباره به سایت شما برگردن. اینجا دیگه نباید همش به خودتون فکر کنین که ما این هستیم بلکه باید به دیگران فکر کنید که شما چه نفعی برای اونا خواهید داشت؟

گام سوم: استفاده از کلمات تاثیر گذار

سومین چیزی که برای نوشتن این صفحه لازمه تاثیرگذاری بالاست. منظورم از تاثیرگذاری هم اینه که از کلماتی که بار عاطفی بالا دارن استفاده کنید؛ کلمات قدرتمند.
من قبل این ویدئو صفحات درباره ما خیلی از سایتها رو خوندم و متوجه شدم که خیلیا از یه متن کلیشه ای خسته کننده استفاده کردن. حتی خیلیا از سایتهای دیگه کپی کردن. اگه به جای این کار یه متن تاثیر گذار رو بکار ببرید احتمال بیشتری وجود داره تا با مخاطب ارتباط برقرار کنید.

گام چهارم: محتوای صفحه درباره ما مختصر و کوتاه باشد

اگه محتوا بیش از حد طولانی باشه، مثلا بیشتر از 500 کلمه متن یا بیشتر از 2 دقیقه ویدئو باشه، دارید بیش از اندازه روی این موضوع مانور میدید و عده زیادی از مخاطبین همون وسط کار ول میکنن و میرن. مردم دوست دارن در کمترین زمان بهترین اطلاعات رو درباره شما کسب کنن.

گام پنجم: قرار دادن اکشن پوینت در صفحه درباره ما

بیشتر افراد توی صفحه «درباره ما» فقط میگن “من کارم اینه یا ما یه همچین شرکتی هستیم که این کارا رو انجام میدیم” الان کسایی که صفحه رو خوندن بعدش به چه فعالیتی تشویق میشن؟ محصولات یا سرویس هاتون رو چک کنن؟ صفحه وبلاگتونو ببینن؟ بهشون یه سرنخ بدید. اینطوری احتمال ایجاد ارتباط با مخاطبتون هم بیشتر میشه و هم ممکنه از یه بازدیدکننده یا مخاطب معمولی به یه مشتری تبدیل بشن.

با استفاده از این روش ها میتونید صفحه «درباره ما» وبسایتتون رو طوری بسازید که کارایی کافی رو داشته باشه.

اگه شما هم از یه روش خاصی تو صفحه درباره ما استفاده میکنین توی قسمت نظرات برای ما بنویسید.

با عضویت در خبرنامه ایمیلی ما میتوانید در رشد کسب و کار خود قدم موثری بردارید!

[avangpress_form id="10026"]
مطالب مرتبط
پست های جدید اینستاگرام
[instagram-feed]
محصولات مرتبط
پرسش و پاسخ

پرسش یا نظر شما چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

رایاطرح دارای گواهی تخصص در طراحی UI و UX از دانشگاه صنعتی شریف

دانشگاه شریف
رایاطرح
پادکست هفته
مدت زمان سئو چقدره و در چه مدتی میشه به صفحه اول گوگل رسید؟

به اشتراک بگذارید